Proeverij

Gisteren heb ik voor mijn lieve vriendin Tessa en haar aanstaande man Stefan een taartproeverij gehouden. Allemaal kleine taartjes in verschillende smaken.

img_8349 img_8350 img_8351 img_8355

Waardebon Taart!

Onlangs heb ik een waardebon gemaakt waar men op mocht bieden. Mijn vriendin Johanneke gaat in november naar CuraƧao om daar een dierenasiel te steunen met geld en spulletjes voor de dieren die zij hier in Nederland heeft ingezameld. Ik als vriendin vond dit een heel mooi gebaar en wilde daar graag iets in betekenen. Ik heb daarom besloten een taart aan te bieden. uiteindelijk heeft mijn taart goed geld opgeleverd voor Johanneke haar doel en dat is natuurlijk super om te horen! het resultaat zien jullie hieronder.

IMG_3917 IMG_3916 IMG_3915 IMG_3914 IMG_3913

Ceren 20!!

Mijn lieve vriendinnetje Ceren is 20 jaar geworden!! Zij heeft het vaak gehad over deze taart en als verassing heb ik hem voor haar verjaardag gemaakt! Ze was er heel erg blij mee! dit is het resultaat!

SONY DSC

Paul 16 jaar en geslaagd!

Deze taart heb ik gemaakt voor mijn broertje Paul omdat hij 16 jaar werd en omdat hij geslaagd was. Paul is gek van chocolade vandaar dat ik alles in het chocoladethema heb gemaakt. De binnenkant van de taart was voor een gedeelte chocoladetaart en een gedeelte vanille.

Taart voor Paul zijn 16e verjaardag en voor zijn slagen.

Taart voor Paul zijn 16e verjaardag en voor zijn slagen.