Poezen taart samen met Tessa

Ik heb een taart gemaakt samen met mijn lieve vriendin Tessa. Tessa kwam met het idee om een taart te maken als verassing voor haar vriendin. Haar vriendin is gek op poezen en daarom besloten wij een poezentaart te maken. Dit is het eindresultaat!

Poezen taart gemaakt samen met mijn lieve vriendin Tessa.

Poezen taart gemaakt samen met mijn lieve vriendin Tessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog een keer van bovenaf.

Nog een keer van bovenaf.

 

 

 

 

3 thoughts on “Poezen taart samen met Tessa

 1. hoi yvette,

  ik heb volgens mij hiervoor de grootste gebruikt inderdaad, maar dat weet ik niet zeker.
  het was een kleine taart voor niet veel personen ik dacht ongeveer 6 personen. maar je kan hem natuurlijk zo groot maken als je zelf wilt. succes ermee!!

  groetjes Anna.

 2. Hallo Anna,

  Ik vind deze taart echt super gaaf! Een goede vriendin van mij is bijna jarig en houd ook super veel van poezen. Ze heeft ook pas geleden 2 kittens gekregen. Daarom was mijn idee om deze taart te maken voor haar verjaardag voor haar, dat zal ze vast heel leuk vinden!

  Nu vroeg ik me dus af of hier een bepaald recept bij hoort en of u die aan andere wilt laten weten of liever voor u houd?! Ik hoop dat u me hier mee kan helpen zodat ik deze taart alsnog kan gebruiken als inspiratie voor mijn poezentaart!

  Groetjes Anoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *