Wensjes voor kleine mensjes

Een tijdje terug zag ik een berichtje op Facebook dat er gezocht werd naar prijzen voor een loterij/bingo die georganiseerd werd door wensjes voor kleine mensjes. Wensjes voor kleine mensjes organiseerde een bingo/ loterij ter nagedachtenis aan Ylena. De opbrengst van deze bingo gaat naar de ouders van Ylena zodat zij dit kunnen gebruiken om het grafje van hun dochter aan te kleden.

Wensjes voor kleine mensjes biedt gratis kleding, schoenen en/of speelgoed aan voor kinderen van ouders/verzorgers die financieel niet in staat zijn om dit zelf te kopen. Daarnaast biedt wensjes voor kleine mensjes hulp op nog veel meer gebieden! Denk daarbij aan verjaardagscadeautjes, uitjes, baby-uitzet, zwem-/gymkleding, etcetera.

Toen ik de oproep zag vond ik dat ik meteen moest reageren. En zo gezegd zo gedaan.. Ik heb een taart gemaakt en hoop dat ik hiermee heb kunnen helpen.

20140130-093446.jpg

20140130-093452.jpg

Wil je meer informatie over wensjes voor kleine mensjes?? Kijk dan eens op de website www.wensjesvoorkleinemensjes.nl